17.9 C
Athens

Τεντόγλου: Είμαι λίγο βλάκας, από το άγχος μου να μην κάνω άκυρο πάτησα στο… σπίτι μου

Μπορεί να χρειάστηκε… μία ωρίτσα για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του μήκους, χάρη στο τελευταίο του άλμα στα 8.25μ, αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ήρεμος και ο… εαυτός του στις δηλώσεις μετά τον αγώνα, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του… βλάκα.

«Δεν ανησύχησα ότι δε θα προκριθώ, απλώς είμαι λίγο βλάκας. Το πρώτο άλμα ήταν μεγάλο, πάνω από 8.35, αλλά πάτησα για 2 εκατοστά εκτός βαλβίδας και στο επόμενο από τον φόβο μου να μην κάνω πάλι άκυρο, πάτησα στο… σπίτι μου, 30 εκατοστά πίσω. Δεν φοβήθηκα ότι θα αποκλειστώ, αλλά ήταν χαζομάρα που έκανα τρία άλματα, ο τελικός είναι αύριο, δεν έχω χρόνο να ξεκουραστώ. Όλα καλά όμως.

Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, γι΄αυτό δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Τζαμαϊκανός έκανε 8.54, αλλά αύριο όλα θα μηδενιστούν. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει και παραπάνω, αν χάσω από μεγάλο άλμα δε με πειράζει τόσο. Πολλά φαβορί πέρασαν στα τρίτα άλματα. Ελπίζω ότι θα γίνει ένας ωραίος τελικός και θα είμαι στα καλύτερά μου», τόνισε ο Έλληνα πρωταθλητής που πέρασε στον τελικό με την τρίτη καλύτερη επίδοση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς