19.2 C
Athens

Αλμέιδα: Αμύνθηκε καλά η Αντβέρπ, ίσως ήταν πολλές οι σέντρες μας και λίγα τα σουτ από μέση απόσταση

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην απουσία γκολ απέναντι στην Αντβέρπ και εξήγησε πως η ΑΕΚ δεν πήρε σωστές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, μετά την ήττα στην Αμβέρσα, ο Αργεντινός προπονητής υποστήριξε πως ίσως ήταν αρκετές οι σέντρες που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του και λίγα τα σουτ από μέση απόσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ και την ήττα: «Δόθηκε ένα παιχνίδι που αντιστοιχεί σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Το σχεδιάσαμε καλά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος είναι γρήγορη και δυνατή ομάδα, καλή στις αντεπιθέσεις. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ. Ο αντίπαλος με την πρώτη ευκαιρία έκανε το γκολ και μετά όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες αμύνθηκε καλά».

Για το αν έλειψε το καθαρό μυαλό μετά την αποβολή της Αντβέρπ και αν οι παίκτες έβγαλαν κούραση: «Κάποιες στιγμές κάναμε αυτό που έπρεπε, σε κάποιες άλλες δεν παίρναμε τις σωστές αποφάσεις».

Για τις αρκετές σέντρες: «Ναι ίσως ήταν πολλές οι σέντρες και λίγα τα σουτ από μέση απόσταση».

Για το τι σκέφτεται ενόψει ρεβάνς και την αίσθηση που έχει: «Η ίδια, όπως πριν το παιχνίδι. Είναι δύο παιχνίδια και παραμένει άλλο ένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς