19.7 C
Athens

Η Μπέρνλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντελκρουά από την Άντερλεχτ

Ενισχύεται στο κέντρο της άμυνας η Μπέρνλι, καθώς ο σύλλογος της Premier League ανακοίνωσε σήμερα (22/8) την απόκτηση του Χάνες Ντελκρουά από την Άντερλεχτ για τα επόμενα τρία χρόνια, χωρίς να δημοσιοποιήσει το οικονομικό μέρος της μεταγραφής. Ο 24χρονος άσος, ο οποίος γεννήθηκε στην Αϊτή, αλλά μεγάλωσε στο Βέλγιο, εντάχθηκε σε μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του στο σύλλογο το 2017.

Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην ολλανδική Βααλβάικ, με τη μορφή μονοετούς δανεισμού. Μετά την επιστροφή του στην Άντερλεχτ, ο Ντελκρουά αγωνίστηκε για τις επόμενες δύο σεζόν υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί. Την παρελθούσα σεζόν ο νεαρός σέντερ μπακ κατέγραψε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Άντερλεχτ, με απολογισμό ένα γκολ.

Ο Ντελκρουά είναι διεθνής με την εθνική Βελγίου, με την οποία κατέγραψε τη μια και μοναδική -μέχρι σήμερα- συμμετοχή του στο νικηφόρο (2-1) φιλικό της 11ης Νοεμβρίου 2020 κόντρα στην Ελβετία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς