15.9 C
Athens

Επιστρέφει στον Άρη ο Φραν Βέλεθ

Επιστροφή στα γνώριμα λημέρια του Χαριλάου για τον 32χρονο Ισπανό στόπερ, που ντύνεται ξανά στα κιτρινόμαυρα μετά τη σύντομη θητεία του στη Σαουδική Αραβία

Φραν Βέλεθ, η επιστροφή για τον Άρη.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τους Κίτρινους και επιστρέψει μετά από 3,5 χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά το σύντομο μονοετές πέρασμά του από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Φατέκ, ο 32χρονος στόπερ επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, απ’ όπου αποχώρησε το 2022 ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας μέσα μια ημέρα τις τρύπες στο κέντρο της άμυνας, αφού ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών και με τον Βραζιλιάνο Μίσελ Αουγκούστο.

Ο Βέλεθ, που έχει αγωνιστεί για 2,5 χρόνια στον Άρη καταγράφοντας 57 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Σαουδική Αραβία όπου μέτρησε 23 παιχνίδια αλλά αποφάσισε να μην εξαντλήσει το συμβόλαιο του που είχε ισχύ μέχρι το 2024.

Με τη φανέλα των Πρασίνων στην αμέσως προηγούμενη θητεία του στην Ελλάδα είχε 60 συμμετοχές με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς