24 C
Athens

Οριστικό τέλος στο σίριαλ: Στη Γουέστ Χαμ με 20+5 εκατ. ευρώ ο Μαυροπάνος

Το μίνι σίριαλ της μεταγραφής του Έλληνα αμυντικού στα Σφυριά έλαβε τέλος, με τη Στουτγκάρδη να βάζει συνολικά στα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ και τον Μαυροπάνο να επιστρέφει στα αγγλικά γήπεδα

Οριστικό τέλος μπαίνει στο μίνι σίριαλ της μεταγραφής του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στη Γουέστ Χαμ, αφού η αγγλική ομάδα αντάλλαξε όλα τα απαραίτητα έγγραφα με τη Στουτγκάρδη και είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Έλληνα αμυντικό.

Ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στο Λονδίνο και μάλιστα παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της Γουέστ Χαμ επί της Τσέλσι. Ωστόσο χθες (21/8), φάνηκε να υπάρχει επιπλοκή στην ολοκλήρωση στη μεταγραφή του στα Σφυριά καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν πως δεν κατάφερε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε πως ήταν μακριά από την πραγματικότητα, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πριν λίγα λεπτά πως οι δύο ομάδες έφτασαν σε οριστική συμφωνία και μάλιστα αντάλλαξαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού θα κοστίσει συνολικά στη Γουέστ Χαμ 25.000.000 (20+5 μπόνους) ευρώ, ενώ ο Μαυροπάνος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς