18.7 C
Athens

Κοντά σε συμφωνία με Φαν Βέερτ ο Άρης

Ο Ολλανδός στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Αλμέιδα στην ΑΕΚ και βρίσκεται με τη βαλίτσα στο χέρι με προορισμό το Χαριλάου, σε μία μεταγραφική υπόθεση για την οποία σας προϊδέασε ο ΑΘΛΟΣ από τις 30 Ιουνίου

Ο Άρης αναζητά τον δεύτερο φορ πίσω από τον Μορόν μετά τη ρήξη στις σχέσεις του με τον Αντρέ Γκρέι και όπως όλα δείχνουν τον βρήκε στο πρόσωπο του Τομ Φαν Βέερτ, σε μία υπόθεση που είχε φέρει στην επιφάνεια ο ΑΘΛΟΣ από τις 30 Ιουνίου.

Η επικείμενη πρόταση της ΑΕΚ για Πάλμα και η παράμετρος Φαν Βέερτ για τον Άρη

Στο τότε, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πάλμα ήταν τόσο μεγάλο που είχε πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο ενός deal που θα έφερνε τον άσο από την Ονδούρα στα Σπάτα και τον Ολλανδό στράικερ στη Θεσσαλονίκη.

Στο σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς η ΑΕΚ δεν… καίγεται για τον Πάλμα, δίχως όμως να έχει αφήσει εντελώς την περίπτωσή του, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς δείχνουν εμπράκτως το πόσο θέλουν τον Φαν Βέερτ, με τις επαφές των τριών πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

 

Ο Άρης χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στη γραμμή κρούσης του για να μην μείνει… ξεκρέμαστος όπως έγινε με τον Μπράμπετς στα στόπερ και έχει προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις για να κάνει δικό του τον Ολλανδό επιθετικό, πιθανότατα με μεταγραφή από την Ένωση.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας το κεφάλαιο Φαν Βέερτ θα κλείσει οριστικά για την ΑΕΚ, που είναι γεμάτη από επιλογές στην κορυφή της επίθεσης μετά την έλευση του Πόνσε, με τον παίκτη να ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, τον τρίτο ελληνικό σταθμό της καριέρας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς