17.8 C
Athens

Ο Ρουμπιάλες πήρε θέση για το φιλί στην Ερμόσο: «Είναι η κορύφωση δύο φίλων που γιορτάζουν, δεν ασχολούμαι με ηλίθιους»

Θέση για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά την κίνηση του ίδιου να φιλήσει στο στόμα την Τζένι Ερμόσο, πήρε ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Η εθνική Ισπανίας πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της και οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι. Κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας φίλησε στο στόμα την αρχηγό της εθνικής ομάδας.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μάλιστα η ίδια η Ερμόσο όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό είπε χαρακτηριστικά: «Ε… ναι δεν μου άρεσε».

Ο Ρουμπιάλες μιλώντας στο Radio Marca χαρακτήρισε ηλίθιους όσους κατέκριναν την κίνηση του αυτή και τόνισε πως πρόκειται απλά για την κορύφωση δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι.

Μετά την αρχική της τοποθέτηση η Ερμόσο προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και ανέφερε πως ήταν απλά μια εκδήλωση στοργής.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμπιάλες:

«Ας μην δίνουμε σημασία στους ανόητους και τους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι η κορύφωση μίας στιγμής δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι, δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες.

Ας το αγνοήσουμε κι ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα για χαμένους που δεν μπορούν να δω το θετικό. Ήταν κάτι που έγινε χωρίς κακό υπόβαθρο. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους.

Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι από παράθυρα. Ας προσέξουμε αυτούς που δεν είναι ανόητοι. Δεν έγινε με κακία, αν θέλει ο κόσμος ας χάσει τον χρόνο σ’ αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς