15.8 C
Athens

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Ο Πέδρο Κόντε έκανε την αρχή το Σάββατο κι ολοκλήρωσε τη δουλειά την Κυριακή

Ο υγιής Πέδρο Κόντε έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Super League και το επιβεβαίωσε σε ακόμα μια πρεμιέρα του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα στην πρώτη εντός έδρας μετά από πέντε σερί μακριά από τους Ζωσιμάδες.

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 3-0 της Κηφισιάς με τα δύο τέρματα του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος σκόραρε το Σάββατο και την Κυριακή σε κάτι πρωτοφανές για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Τι συνέβη; Να θυμίσουμε πως το πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου αλλά το δεύτερο το απόγευμα της Κυριακή καθώς υπήρξε πτώση της τάσης του ρεύματος και έπεσε… βαθύ σκοτάδι.

Η υπεροχή των Ηπειρωτών ήταν καθολική: Μόλις στο 4ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Παμλίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ στην επαναφορά ο Κρίστινσον σταμάτησε το σουτ του Εραμούσπε.

Η Κηφισιά ήταν ακίνδυνη, δεν έκανε τελική στο πρώτο μέρος ενώ απειλήθηκε πολύ από στημένες φάσεις. Ο Παντελάκης από κόρνερ δεν σκόραρε, ο Κρίστινσον έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει το μηδέν αλλά δεν τα κατάφερε στο 31′.

Ο Τζήλος υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Τσάπμαν και ο Πέδρο Κόντε άνοιξε λογαριασμό από την άσπρη βούλα.

Η διακοπή δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα καθώς ο ΠΑΣ συνέχισε και το απόγευμα της Κυριακής να είναι απειλητικός. Ο Πέδρο Κόντε με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες τελικές που δεν δημιούργησαν προβλήματα στον Κλέιμαν και παρά την αποβολή του Καραχάλιου στο 82′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο ΠΑΣ βρήκε και τρίτο γκολ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παμλίδης από τα δεξιά γέμισε για τον Γκάρο – ο οποίος μετρούσε λίγα λεπτά στο ματς – και ο νεοαποκτηθείς μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με κεφαλιά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0

Σκόρερ: 31′ πεν., 53′ Πέδρο Κόντε, 90+8′ Γκάρο

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Τζήλος

Κόκκινη: 82′ Καραχάλιος

Κίτρινες: Καραχάλιος, Τσαούσης / Σάκιτς, Ιπαλίμπο, Μασούρας, Οζέγκοβιτς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43′ λ. τρ. Τσαούσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας (83′ Γκάρο), Ριένστρα (74′ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης, Πέδρο Κόντε (84′ Ροσέρο)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Βαφέας, Τσάπαν, Σάκιτς, Ιπαλίμπο (46′ Νίνης), Αντούνες (83′ Πρίτσας / 90+9′ Αντερέγκεν), Λούμορ (88′ Ιπαλίμπο), Αντερέγκεν (46′ Ματέους Σάντος), Μασούρας, Τετέι, Οζέγκοβιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς