16.1 C
Athens

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ορτέγκα στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Βελέζ: «Με πονάει» (vid)

Ο Σεμπάστιαν Μέντες επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο Ορτέγκα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Βελέζ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, γεγονός που τον στεναχωρεί

Τη μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο προπονητής της Βελέζ, Σεμπάστιαν Μέντες.

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τη Βελέζ για την απόκτηση του 90% των δικαιωμάτων του Αργεντινού αριστερού μπακ, ο οποίος αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη νέα του ομάδα.

Η μεταγραφή, σύμφωνα με τους Αργεντινούς έκλεισε στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα καρπωθεί η Βελέζ και ζητούσε από την αρχή για να κάνει πίσω στο θέμα της παραχώρησης του βασικού αριστερού της μπακ κι ενός από τους κορυφαίους του περσινού πρωταθλήματος στην Αργεντινή.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο προπονητής της, που δεν μπόρεσε να κρύψει ότι τον πονάει η εξέλιξη αυτή.

Αναλυτικά:

«Το θέμα του Ορτέγκα είναι δική του υπόθεση και η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί. Έδωσε πολλά στη Βελέζ όλα αυτά τα χρόνια και έπαιζε πάντα σε υψηλό επίπεδο. Η δική μου δουλειά, όμως, είναι να αποφασίζω για τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου.

Δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε τον Ορτέγκα ή να πούμε κάτι κακό για εκείνον, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έδινε τον καλύτερο εαυτό του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν τις φιλοδοξίες τους, μπορεί να έχουν στο μυαλό τους μία μεταγραφή και να κάνουν το καλύτερο για την καριέρα τους.

Όσο κι αν με πονάει, είναι ένας μεγάλος παίκτης, και έτσι επέλεξα τον Ελίας (ο παίκτης που έπαιξε στη θέση του) να παίξει στο σημερινό παιχνίδι. Όσο είμαι εδώ θα διασφαλίζω το καλύτερο για την ομάδα, για τη Βελέζ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς