20.6 C
Athens

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ορτέγκα, στα 4,5 εκατ. ευρώ το deal με τη Βελέζ

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έρχεται στην Ελλάδα για τις υπογραφές με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να κλείνουν ένα μεγάλο deal για την απόκτηση του 90% των δικαιωμάτων του

Ελληνικό έδαφος για χάρη του Ολυμπιακού αναμένεται να πατήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι καταφέρουν να φτάσουν σε οριστική συμφωνία με τη Βελέζ για την απόκτηση του 90% των δικαιωμάτων του Αργεντινού αριστερού μπακ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την πρώτη στιγμή το πόσο θέλει τον Ορτέγκα, με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί διακαώς τη μετακίνησή του στη χώρα μας και τον Πειραιά.

«Κλειδώνει η μεταγραφή του Ορτέγκα, ο Αργεντινός πίεσε γιατί ήθελε μόνο Ολυμπιακό»

Η μεταγραφή, σύμφωνα με τους Αργεντινούς έκλεισε στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα καρπωθεί η Βελέζ και ζητούσε από την αρχή για να κάνει πίσω στο θέμα της παραχώρησης του βασικού αριστερού της μπακ κι ενός από τους κορυφαίους του περσινού πρωταθλήματος στην Αργεντινή.

Μάλιστα ο αργεντίνικος σύλλογος θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης για τον 24χρονο, o οποίος με τη φανέλα της κατέγραψε 154 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 14 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς