16.5 C
Athens

Βόλος: «Ο κ. Μπένετ να δείχνει τις αποφάσεις στο Μαρσέιγ – ΠΑΟ για να καταλάβουν οι μαριονέτες τι σημαίνει διαιτητής και αξιοπρέπεια»

Δυσαρεστημένος από τη διαιτησία του Τσαγκαράκη και τις αποφάσεις του Γκορτσίλα στο VAR είναι ο Βόλος μετά το 2-2 της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία. Οι Θεσσαλοί πρότειναν μάλιστα στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ να δείχνει στα επόμενα σεμινάρια τις αποφάσεις του διαιτητή στο Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός.

 

Μικρή λεπτομέρεια: Οι Φωκαείς έχουν στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Θα θέλαμε να αποφύγουμε να σχολιάσουμε τη διαιτησία του κ. Τσαγκαράκη και τις αποφάσεις του Varista κ. Γκορτσίλα στον αγώνα του Βόλου με τη Λαμία, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να ευχηθούμε να μην ξαναδούμε στο μέλλον τον καταλογισμό αντίστοιχου πέναλτι με το χθεσινό, με το οποίο προηγήθηκε η Λαμία.

Επιπλέον θα θέλαμε να προτείνουμε στον κ. Μπένετ, στο επόμενο σεμινάριο διαιτησίας που θα διοργανώσει, να δείχνει συνεχώς τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή αλλά και του VARίστα του αγώνα Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός, με την ευχή μήπως και καταλάβουν επιτέλους οι μαριονέτες της Ελληνικής διαιτησίας τι σημαίνει διαιτητής και αξιοπρέπεια.

Καλή χρονιά σε όλους και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερες διαιτησίες και ένα ακόμα πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα από το περσινό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς