22.9 C
Athens

Μαρινάκης για το Super Cup: «Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο θρυλικό γήπεδο μας»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του UEFA Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Πολίτες πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου Super Cup στην ιστορία τους κόντρα στη Σεβίλλη, με τον τελικό να διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα μία μέρα μετά το μεγάλο παιχνίδι, αναφέροντας πως όλοι είναι υπερήφανοι που τα ματιά όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο γήπεδο των Ερυθρολεύκων, τον Πειραιά και την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Μια μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά εχθές, με τον τελικό του UEFA SUPER CUP 2023 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο θρυλικό γήπεδό μας, στον Πειραιά μας, στην ΕΛΛΑΔΑ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτό! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχημένη διοργάνωση αυτού του μεγάλου τελικού!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Super Cup φέτος, αλλά και στην Σεβίλλη για τη δύναμη και το πάθος που έδειξε σε αυτόν τον δυνατό τελικό!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς