22.6 C
Athens

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Μαρσέλο για τον σοκαριστικό τραυματισμό του Σάντσες

Με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 6.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Μαρσέλο για τον σοκαριστικό τραυματισμό που προκάλεσε σε αντίπαλο του στον αγώνα της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Ο Μαρσέλο τραυμάτισε τον Σάντσες στην προσπάθεια του να κάνει ντρίπλα και να ανοίξει χώρο για τον εαυτό του, καθώς πάτησε πάνω στην κνήμη του με αποτέλεσμα να λυγίσει το πόδι του.

Ο Σάντσες μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου του επιβεβαιώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση στο αριστερό γόνατο. Έτσι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 8 με 12 μήνες.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαρσέλο απολογήθηκε με μία ανάρτηση στο Twitter: «Αναγκάστηκα να ζήσω μια πολύ δύσκολη στιγμή στο γήπεδο. Έχω τραυματίσει άθελά μου έναν συνάδελφο. Θέλω να σου ευχηθώ την καλύτερη δυνατή ανάρρωση, Λουτσιάνο Σάντσες. Όλη η δύναμη του κόσμου!».

Πλέον ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έμαθε και την τιμωρία του, που πιθανότατα λίγο να τον ενδιαφέρει μετά από αυτό το περιστατικό που σόκαρε ακόμη και τον ίδιον.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς