21 C
Athens

Ο Μαρσέλο έκανε… κομμάτια πόδι αντιπάλου και αποβλήθηκε με δάκρυα στα μάτια (vid)

Από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Λουτσιάνο Σάντσες μετά από πάτημα του Μαρσέλο, σημαδεύτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αρχεντίνος Τζούνιορς και Φλουμινένσε για το Copa Libertadores.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πάνω στην προσπάθεια του να κάνει ντρίπλα και να ανοίξει χώρο για τον εαυτό του, πάτησε την κνήμη του αντιπάλου του με αποτέλεσμα να λυγίσει το πόδι του. Οι εικόνες ήταν πολύ άσχημες και ο Μαρσέλο την ώρα που αποβλήθηκε δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας την εικόνα αυτή.


Ο Σάντσες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του επιβεβαιώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση στο αριστερό γόνατο. Έτσι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 8 με 12 μήνες.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαρσέλο απολογήθηκε με μία ανάρτηση στο Twitter: «Αναγκάστηκα να ζήσω μια πολύ δύσκολη στιγμή στο γήπεδο. Έχω τραυματίσει άθελά μου έναν συνάδελφο. Θέλω να σου ευχηθώ την καλύτερη δυνατή ανάρρωση, Λουτσιάνο Σάντσες. Όλη η δύναμη του κόσμου!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς