27.7 C
Athens

Μαρθελίνο: Σημάδεψε το παιχνίδι η αποβολή του Κοντογκμπιά, είδατε πότε βγήκε η πρώτη κίτρινη

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον αμυντικό του, Λεονάρντο Μπαλέρντι, κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο Μαρθελίνο μετά την ήττα της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής υποστήριξε πως σέβεται πλέον διπλά τον Παναθηναϊκό, σκέφτεται τρόπους για να προκριθεί η ομάδα του αλλά ταυτόχρονα εστιάζει και στην κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στα 32″ ο Κοντογκμπιά.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

Για την κακή εμφάνιση: «Η αλήθεια είναι πως ήμασταν κατώτεροι και δεν κάναμε αυτά που θέλαμε στο επιθετικό κομμάτι. Είμαστε μια ομάδα που “χτίζεται”, αυτό δεν είναι δικαιολογία αλλά πραγματικότητα. Τώρα την άλλη εβδομάδα στο Βελοντρόμ θα πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά».

Για την αποβολή του Κοντογκμπιά: «Η κόκκινη κάρτα σηματοδότησε τη δυναμική που πήρε το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο. Πιστεύω πως πήρε την πρώτη κάρτα αρκετά νωρίς, η αποβολή ήταν καταλυτική όσον αφορά τη συνέχεια του αγώνα. Μπορέσαμε να παίξουμε μια καλή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες, έκανε το γκολ αλλά θα μπορούσα να πω πως μείναμε αρκετά συμπαγείς».

Για το πώς μπορεί να υπάρξει βελτίωση: «Στον επιθετικό τομέα δεν παίξαμε καλά, θυμάμαι μόνο μια καλή στιγμή. Θα δουλέψουμε αρκετά μέχρι την επόμενη Τρίτη, έχουμε έξι μέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και θα είναι ένας τελικός για εμάς γιατί αν δεν κερδίσουμε 2-0 δεν θα προκριθούμε στο Champions League».

Για το αν έπρεπε να αλλάξει τον Κοντογκμπιά νωρίτερα: «Πρόκειται για έναν μέσο. Η δεύτερη κίτρινη είδατε πως βγήκε, αν το ήξερα θα τον άλλαζα. Για τριάντα λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο αλλά δεν αλλάζουμε έναν παίκτη όταν παίρνει κίτρινη κάρτα».

Για την πίεση και το αν η απουσία του Κοντογκμπιά παίξει ρόλο στο δεύτερο παιχνίδι: «Δεν μου δίνει περισσότερη πίεση γιατί πρέπει να σκεφτώ τι πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό ίσως πλέον και ακόμα περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα περάσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς