24 C
Athens

Επίσημο: Στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Βινίσιους Σόουζα με 16.000.000 ευρώ

Παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και επίσημα είναι ο Βινίσιους Σόουζα, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στις Λεπίδες ως το 2027. Πριν από μερικά 24ωρα το όνομά του «έπαιξε» σε ελληνικά site για τον Παναθηναϊκό ωστόσο ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ λίγες ώρες αργότερα συμφώνησε με τους νεοφώτιστους στην Αγγλία!

Ποιος Παναθηναϊκός; Ο Βινίσιους Σόουζα έκλεισε στη Σέφιλντ με 12 εκ. ευρώ!

Ο 24χρονος μέσος έγινε η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Β’ Βελγίου, αφού εκεί αγωνίζεται η ομάδα στην οποία ανήκει.

Η Λόμελ, μέλος του περιβόητου City Football Group, ενός ποδοσφαιρικού «χαρτοφυλακίου» στο οποίο υπάγεται μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι, είχε παραχωρήσει δανεικό τον Βινίσιους στην Εσπανιόλ την περασμένη σεζόν.

Μπορεί οι πολύ καλές εμφανίσεις του (37 συμμετοχές) να μη στάθηκαν αρκετές για να παραμείνουν οι Καταλανοί στη La Liga, ωστόσο οι μετοχές του ανέβηκαν τόσο ώστε να βρεθεί τη νέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όσο για τα 12.500.000 της μεταγραφής του (προβλέπονται άλλα 3.500.000 σε μπόνους), το 40% εξ αυτών θα καταλήξει στα ταμεία της Φλαμένγκο, αφού ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο είχε φροντίσει να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς