23.1 C
Athens

Ποιος Παναθηναϊκός; Ο Βινίσιους Σόουζα έκλεισε στη Σέφιλντ με 12 εκ. ευρώ!

Ο παίκτης που κάποια ελληνικά ΜΜΕ εμφάνισαν το απόγευμα της Δευτέρας ως βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, έκλεισε μετά από λίγες ώρες στη νεοφώτιστη της Premier League με 12 εκ. ευρώ

Το απόγευμα της Δευτέρας 7 Αυγούστου, το όνομα του Βινίσιους Σόουζα άρχισε ξαφνικά να παίζει δυνατά σε αρκετά ελληνικά σάιτ, σχετίζοντάς το με τον Παναθηναϊκό. Και το βράδυ της ίδιας μέρας ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ συμφώνησε με την επόμενη ομάδα του. Η οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι αυτή με το τριφύλλι στο στήθος, μιας και η μεταγραφή έκλεισε στα 12 εκ. ευρώ!

Ο 24χρονος μέσος θα γίνει σύντομα η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της β’ Βελγίου, αφού εκεί αγωνίζεται η ομάδα στην οποία ανήκει. Η Λόμελ, μέλος του περιβόητου City Football Group, ενός ποδοσφαιρικού «χαρτοφυλακίου» στο οποίο υπάγεται μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι, είχε παραχωρήσει δανεικό τον Βινίσιους στην Εσπανιόλ την περασμένη σεζόν.

Μπορεί οι πολύ καλές εμφανίσεις του να μη στάθηκαν αρκετές για να παραμείνουν οι Καταλανοί στη La Liga, ωστόσο οι μετοχές του ανέβηκαν τόσο ώστε να βρεθεί τη νέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Όσο για τα 12 εκ. της μεταγραφής του, το 40% εξ αυτών θα καταλήξει στα ταμεία της Φλαμένγκο, αφού ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο είχε φροντίσει να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς