20.2 C
Athens

Άρης: Τη Δευτέρα (7/8) στη Θεσσαλονίκη ο Μοντόγια

Τη Δευτέρα φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Μαρτίν Μοντόγια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη, μια εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από τον ΑΘΛΟ

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής για τον Άρη με ισπανικό χρώμα.

Τη Δευτέρα (7/8) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Μαρτίν Μοντόγια ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Κίτρινους για να ανακοινωθεί και να τεθεί στη διάθεση του Τόλη Τερζή. Πρόκειται για μια μεταγραφή που αποκάλυψε ο ΑΘΛΟΣ, ενώ μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Εμπακατά στην Γκαζιαντέπσπορ.

Ο προπονητής του Άρη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δηλώσει τον 32χρονο Ισπανό δεξιό μπακ στη θέση του Εμπακατά για τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου ενώ θα έχει δικαίωμα για ακόμα μια αλλαγή. Με την επιστροφή του Μπράμπετς πάντως, ο Οντουμπάτζο είναι το φαβορί για να ξεκινήσει ως δεξιός μπακ στη φυσική του θέση (έπαιξε στόπερ κόντρα στην Αραράτ).

Στην πλούσια καριέρα του ο Μοντόγια μέτρησε συνολικά 37 συμμετοχές με τρία γκολ και έξι ασίστ στην Μπέτις, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπαρτσελόνα (67 συμμετοχές με 12 ασίστ), Βαλένθια (62 συμμ.), Μπράιτον και Ίντερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς