18.7 C
Athens

Η απόφαση του Μαρτίνεθ για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και ο Ελ Κααμπί

Η πρώτη εικόνα από τις διαθέσιμες επιλογές του Μαρτίνεθ για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και ο παράγοντας Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό να μπαίνει από νωρίς στην εξίσωση της ερυθρόλευκης επίθεσης

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν κόντρα στη Γκενκ την ερχόμενη Πέμπτη (10/8) στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παίρνει την τελική του απόφαση για τους παίκτες που θα απαρτίσουν την ευρωπαϊκή λίστα, με ένα… παράθυρο λόγω Ελ Κααμπί.

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός έχεις καταλήξει σε μεγάλο βαθμό τόσο στα πρόσωπα που θα πάρουν φανέλα βασικού για το ματς της Πέμπτης, όσο και για αυτούς που θα κοπούν από τη λίστα και θα δουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι από την κερκίδα.

Οι Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Κούντε δεν υπολογίζονται και βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, ο Μαρτίνεθ αντιθέτως υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Πορόσο, Φρέιρε, Αλεξανδρόπουλο άλλα και… Ελ Κααμπί, που δείχνει έτοιμος να μπει απο νωρίς στα βαθιά της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Αναλυτικά η πρώτη εικόνα από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού:

Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Μπα, Πορόζο, Φρέιρε, Ρέτσος, Ντόι, Ραμόν, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Κίνι, Ιμπόρα, Μ. Καμαρά, Χουάνγκ, Αλεξανδρόπουλος, Μπουχαλάκης, Μπιέλ, Φορτούνης, Καρβάλιο, Μασούρας, Βρουσάι και Ελ Αραμπί είναι διαθέσιμοι για τα ματς με τη Γκενκ.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στη λίστα του μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα με τη Γκενκ.

Αυτά είναι τα πρόσωπα που ο Ισπανός τεχνικός θα εμπιστευθεί στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.

Στην εστία ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Τζολάκη και θα είναι και φέτος η βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ.

Από εκεί και πέρα, μπροστά του υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον παρτενέρ του Φρέιρε, με τον Ρέτσο να δείχνει σε πρώτη φάση ως το φαβορί για να ξεκινήσει στο πλάι του Αργεντίνου εν αναμονή της ετοιμότητας του Πορόσο. Ο Ροντινέι έχει καπαρωμένη τη θέση του στο δεξί άκρο με τον Κίνι στα αριστερά.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ιμπόρα δείχνει έτοιμος να μπει απο νωρίς στα βαθιά και στο πλάι του Ίνμπομ Χουάνγκ, με τον Φορτούνη να κερδίζει για την ώρα τη μάχη από τον Καρβάλιο στον άξονα και τον Μαντί Καμαρά να παραμονεύει για μια θέση στα χαφ.

Στα άκρα οι επιλογές είναι συγκεκριμένες μετά τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του Κένεντι, καθώς οι Μασούρας και Μπιέλ είναι οι μοναδικοί εξτρέμ που εμπιστεύεται σε αυτή τη φάση ο Ισπανός τεχνικός.

Στην κορυφή ο Ελ Αραμπί παίζει αυτή τη στιγμή δίχως ανταγωνισμό για μια θέση και είναι δεδομένο ότι θα πάρει φανέλα βασικού τουλάχιστον στο πρώτο ματς στις 10 Αυγούστου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς