17.8 C
Athens

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί

Στην Αθήνα για χάρη των Ερυθρολεύκων βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Μαροκινός στράικερ, που αναμένεται να υπογράψει και να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Γκενκ

Ελληνικό έδαφος για χάρη του Ολυμπιακού πάτησε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός στράικερ πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους και να αποτελέσει τον παρτενέρ του συμπατριώτη του, Ελ Αραμπί, στη γραμμή κρούσης της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και μάλιστα αναμένεται να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Γκενκ.

Το who is who του Μαροκινού

Το 2017 η Καζαμπλάνκα τον παραχώρησε στην Μπερκάν και έναν χρόνο αργότερα εκείνη τον πούλησε αντί 6.000.000 ευρώ στη Hebei China Fortune. Εκεί έπαιξε για έναν χρόνο και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Wydad της πατρίδας του για έξι μήνες

Η επιστροφή του στην Κίνα αποδείχθηκε ξανά σύντομη καθώς μετά από περίπου 11 μήνες έμεινε ελεύθερος κι επέστρεψε στη Wydad.

Το καλοκαίρι του 2021 τον απέκτησε η Χατάισπορ στην οποία έμεινε μέχρι τον φονικό σεισμό. Από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο βρέθηκε στην Αλ Σαντ του Κατάρ και έκτοτε είναι ελεύθερος στην αγορά.

Στην καριέρα του μετρά 94 γκολ και 18 ασίστ σε 182 συμμετοχές ενώ στον τελευταίο σταθμό της καριέρας του είχε 13 συμμετοχές με 6 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 30χρονος (1,82μ.) φορ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκου με την οποία μετρά 20 γκολ σε 36 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς