23.3 C
Athens

Υπάρχει ξεκάθαρος λόγος που ο Άρης «τελείωσε» από τώρα τον Γκρέι

Ο ΑΘΛΟΣ έχει το ρεπορτάζ για τη ρήξη στις σχέσεις του Άρη με τον Αντρέ Γκρέι και αποκαλύπτει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Τζαμαϊκανός φορ από Αγγλία

Άρης και Αντρέ Γκρέι θα χωρίσουν από τώρα τους δρόμους τους, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Τζαμαϊκανού στράικερ με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026 και ο ίδιος έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ομάδα (650.000 ευρώ ετησίως).

Ο Άρης έθεσε εκτός ομάδας τον Γκρέι

Η απόφαση του οργανισμού Άρη είναι ειλημμένη και δεν προήλθε από το πουθενά, ένα μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 32χρονος επιθετικός αποτελεί από την αρχή της προετοιμασίας ξένο σώμα για τους Θεσσαλονικείς και υπάρχει ξεκάθαρος λόγος πίσω από αυτό.

Ο Άρης τού ξεκαθάρισε από τον Ιούνιο ότι φέτος δεν υπολογίζεται και φρόντισε να του το δείξει μέσω της εμμονής του με τον Μορόν, τον οποίο τελικά έπεισε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Ο Γκρέι από τη μεριά του μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας και στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι θα αξιώσει ολόκληρο το συμβόλαιο και της δεύτερης σεζόν – δηλαδή της φετινής – ενώ δεν δεχόταν με τίποτα να γίνει τερματισμός του συμβολαίου του, θέλοντας να “καθίσει” πάνω στον υψηλότατο μισθό του. Εν ολίγοις, όλη αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τη μεριά των Κιτρίνων πείραξε τον εγωισμό του Τζαμαϊκανού, που όσο δεν έβρισκε τρόπο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αναζητούσε μια δεύτερη ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη.

Το οικονομικό κομμάτι είναι και το μεγάλο αγκάθι στις επαφές των δύο πλευρών, με την κατάσταση να έχει φτάσει ήδη στα άκρα και τις δύο πλευρές να ψάχνουν τρόπο για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους και να μη βρίσκουν.

Ο Άρης θέλει να διώξει τον Γκρέι καλύπτοντας μέχρι κι ένα κομμάτι από το φετινό του συμβόλαιο, άλλα ο παίκτης είναι ανένδοτος. Ζητάει και τα 650 χιλιάρικα για να ετοιμάσει βαλίτσες.

Παράλληλα, ήδη τού έχει κοινοποιηθεί μέσω του μανατζερικού γραφείου που συνεργάζεται (Wasserman) ζωηρό ενδιαφέρον από ομάδες της Championship για την περίπτωσή του, με τον ίδιο να σκέφτεται σοβαρά το σενάριο επιστροφής στα αγγλικά γήπεδα μετά απο μια σεζόν με 40 εμφανίσεις και 13 γκολ στην Ελλάδα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην Αλκμήνης, μετά και την αντιδραστική στάση του παίκτη, δεν σκοπεύουν να τον επαναφέρουν στα πλάνα της ομάδας κι ίσως ψαχτούν στην αγορά για ακόμη έναν φορ που θα πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς