23.8 C
Athens

Σοκ στην Γκενκ: Χάνει τα ματς με τον Ολυμπιακό ο Χέινεν, εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες

Ο αρχηγός και βασικός χαφ της Γκενκ θα απουσιάσει για πολλές εβδομάδες έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που του προκάλεσε ο Κριβελί στον επαναληπτικό με τη Σερβέτ - Δεν παίζει στα ματς με τον Ολυμπιακό ο Βέλγος

Σοβαρό πλήγμα στην Γκενκ με τον αρχηγό της Μπράιαν Χέινεν. Ο 26χρονος Βέλγος μέσος υπέστη έναν πολύ άσχημο τραυματισμό μετά από ένα εγκληματικό μαρκάρισμα του Κριβελί στον αστράγαλο, στο 3ο λεπτό του επαναληπτικού με τη Σερβέτ και αποχώρησε με φορείο, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να γίνονται γνωστά από τους Βέλγους την Παρασκευή.

Ο Χέινεν υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως αποφεύχθηκε το κάταγμα, ωστόσο έχουν πειραχτεί σοβαρά οι σύνδεσμοι στον αριστερό αστράγαλο.

Από τη μία, ο 26χρονος χαφ απέφυγε την πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο θα μείνει δεδομένα εκτός για αρκετές εβδομάδες και θα χάσει και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Χέινεν ξεκίνησε βασικός (και) τη φετινή σεζόν για την Γκενκ ενώ συνολικά με τη φανέλα της μετρά 262 εμφανίσεις με 28 γκολ και 27 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις από το 2015 που έκανε το άλμα στην πρώτη ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς