22.9 C
Athens

Τερζής: Τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να σκοράρουμε και να προκριθούμε

Ο Τόλης Τερζής δήλωσε πως ο Άρης άξιζε την πρόκριση βάσει της εικόνας του στα δύο παιχνίδια με την Αραράτ και τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε άγχος, όμως στο δεύτερο δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για το γκολ της πρόκρισης.

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη, ο κόουτς των Κίτρινων αναφέρθηκε και στην Ντιναμό Κιέβου που ακολουθεί στον επόμενο γύρο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τη νίκη και την πρόκριση: «Θέλαμε τη νίκη, θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ήμασταν αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μπήκαμε πολύ καλά. Σαφώς και ήμασταν πολύ καλοί, μας βοήθησαν και οι αλλαγές. Η νίκη είναι δίκαιη. Αν πάρουμε και τα δύο παιχνίδια νομίζω ότι εμείς δικαιούμασταν να προκριθούμε. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε πολλά καινούρια παιδιά στην ομάδα, θέλουμε χρόνο για να γίνουμε ομάδα και να δέσουμε. Γυρίσαμε καλύτερα τη μπάλα, δεν το είχαμε κάνει στο παιχνίδι στην Αρμενία. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε τη μπάλα να βρούμε τις τοποθετήσεις μας μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο το κάναμε πολύ καλύτερα. Βοήθησαν και οι αλλαγές αλλά τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα ματς με την Ντινάμο Κιέβου: «Δύσκολη ομάδα. Η χαρά μας είναι μέχρι σήμερα και μετά σκεφτόμαστε το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μία ομάδα με μεγάλο όνομα στη χώρα της. Έχει παίξει πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και σε Champions League και σε Europa League. Από αύριο θα ασχοληθούμε με αυτούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς