24 C
Athens

Επίσημη η μεταγραφή του Βαλμπουενά στον Απόλλωνα Λεμεσού

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στα 38 του χρόνια ανακοινώθηκε για τη σεζόν 2023/24 αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και με την εμπειρία και την ποιότητά του θα βοηθήσει τον κυπριακό σύλλογο να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της απόκτησης του μεσοεπιθετικού Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ματιέ είναι ο 14ος Γάλλος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί με τα κυανόλευκα.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 28.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ομάδας μας».

Να θυμίσουμε ότι στην τετραετία του στον Ολυμπιακό ο 38χρονος μέτρησε σε 150 συμμετοχές τον αριθμό των 18 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά άφησε το αποτύπωμά του όπως έκανε με τεράστια επιτυχία και στη Μαρσέιγ.

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός ουσιαστικά άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για μελλοντική συνεργασία από άλλο πόστο, όπως παραδέχθηκε ο Γάλλος πρόσφατα σε συνέντευξή του στην Equipe, κάτι που παραδοσιακά κάνουν οι Ερυθρόλευκοι όταν έχουν χτίσει μια τέτοια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς