23.3 C
Athens

Επίσημο: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μίροτιτς

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε τον Νίκολα Μίροτιτς, το σίριαλ του οποίου τράβηξε μήνες με ευθύνη του ίδιου του Μαυροβούνιου σούπερ σταρ

Το σίριαλ του καλοκαιριού έφτασε οριστικά στο τέλος του και έριξε αυλαία την Πέμπτη 3 Αυγούστου. Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε τον Νίκολα Μίροτιτς.

Η υπόθεση του Μαυροβούνιου σούπερ σταρ τράβηξε περισσότερο από το αναμενόμενο, όχι μόνο λόγω της αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα (οι δύο πλευρές άλλωστε θα οδηγηθούν στα δικαστήρια) αλλά κυρίως λόγω της διάθεσης του 32χρονου πάουερ φόργουορντ να μιλήσει με πολλές ομάδες και να συμφωνήσει προφορικά με κάποιες εξ αυτών.

Η Παρτιζάν είχε βρεθεί κοντά στην απόκτησή του, ωστόσο ο Μίροτιτς έκανε πίσω επικαλούμενος απειλές πίσω από την απόφασή του, τονίζοντας πως δεν θέλει να διχάσει τον λαό της Σερβίας. Ισχυρισμούς που διέψευσε η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Μαυροβούνιο μερικές ημέρες αργότερα να συμφωνεί με την Αρμάνι Μιλάνο και να ανακοινώνεται από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, η οποία προσθέτει στη θέση «4» έναν παίκτη που δεδομένα θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο, η συμφωνία των δύο πλευρών έχει διάρκεια ως το 2026.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς