18.2 C
Athens

Η Ντνίπρο καταγγέλλει στην UEFA τον Παναθηναϊκό, αναφέρουν οι Ουκρανοί

Ουκρανικά Μέσα υποστηρίζουν πως η Ντνίπρο θα καταγγείλει στην UEFA τον Παναθηναϊκό για την τροφική δηλητηρίαση καθώς θεωρούν πως το νερό και οι μπανάνες που παρασχέθηκαν από τους Πράσινους στα μέλη της αποστολής στα αποδυτήρια, ήταν οι αιτίες της τροφικής δηλητηρίασης

Τον Παναθηναϊκό φέρεται να κατονομάζει ως υπαίτιο η Ντνίπρο για την τροφική δηλητηρίαση που ταλαιπώρησε 15 μέλη της αποστολής της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εκπομπή της ουκρανικής τηλεόρασης ТаТоТаке και αναδημοσιεύεται από έγκυρα Μέσα της χώρας, η Ντνίπρο είναι αποφασισμένη να φτάσει το θέμα στα άκρα και να υποβάλει καταγγελία στην UEFA κατά των Πράσινων.

Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός ότι αρκετοί από όσους υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση, δεν δείπνησαν με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αλλά απλώς είχαν φάει μπανάνες και είχαν πιει νερό που τους παρασχέθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης». Το νερό και οι μπανάνες σύμφωνα με τους Ουκρανούς ήταν αυτά που προκάλεσαν τη δηλητηρίαση.

Με νεότερο ρεπορτάζ έγινε γνωστό πως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές (οχτώ μολύνθηκαν) είναι καλύτερα και θα αγωνιστούν ωστόσο κάποιοι βασικοί θα απουσιάσουν από τον επαναληπτικό της Λεωφόρου.

Από την πλευρά τους οι Πράσινοι πήραν επίσημα θέση και υποστηρίζουν πως δεν φέρουν καμιά ευθύνη για τα όσα συνέβησαν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς