17.6 C
Athens

«Με συμπτώματα δηλητηρίασης 15 μέλη της Ντνίπρο, καταγγελίες για τη φιλοξενία του ΠΑΟ»

Ουκρανός δημοσιογράφος αναφέρει πως 15 άνθρωποι της Ντνίπρο (μεταξύ των οποίων 8 ποδοσφαιριστές) εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στην Αθήνα, ενώ ο σύλλογος διαμαρτύρεται για τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού

Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο της Ντνίπρο-1 λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς του 1-3 με τον Παναθηναϊκό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (1/8, 20:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

 

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ Βλαντιμίρ Ζβέροφ ισχυρίζεται ότι 15 εκπρόσωποι της αποστολής του ουκρανικού συλλόγου εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, με τους οχτώ εξ αυτών να είναι ποδοσφαιριστές και να θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση!

Παράλληλα, υποστηρίζει πως ο ουκρανικός σύλλογος ερευνά το συμβάν και αγοράζει προϊόντα από το σούπερ μάρκετ και διαμαρτύρεται για τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ανάμεσα σε όσους εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης ήταν και μέλη του συλλόγου που δεν δείπνησαν μαζί στο ξενοδοχείο, αλλά ήπιαν νερό και έφαγαν μπανάνες που άφησε η οικοδέσποινα ομάδα στα αποδυτήρια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς