21 C
Athens

Σήμερα (29/7) στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κένεντι

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Κένεντι, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό

Ώρα Κένεντι στον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να φτάνει σήμερα το απόγευμα (29/7, 19:40) στην Ελλάδα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στους Ερυθρόλευκους.

Ο Κένεντι είναι ο τύπος εξτρέμ που τόσα χρόνια έψαχνε ο Ολυμπιακός

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ στον Ολυμπιακό, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φλουμινένσε και το 2015 μετακόμισε στην Τσέλσι αντί 8.000.000 ευρώ.

Με τους Λονδρέζους πραγματοποίησε συνολικά 30 συμμετοχές με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ ενώ ως το περασμένο καλοκαίρι που παραχωρήθηκε στη Βαγιαδολίδ (13 συμ./ 1 ασίστ), είχε παραχωρηθεί ουκ ολίγες φορές δανεικός.

Γουότφορντ, Νιούκαστλ, Χετάφε και Γρανάδα ήταν οι ομάδες που είχε αγωνιστεί ως δανεικός από την Τσέλσι ο Κένεντι που πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στους Ανδαλουσιάνους (2020/21).

Τότε είχε παίξει όλη την πλευρά ως αριστερός χαφ σε 3-5-2, αλλά και ως εξτρέμ σε διάταξη με τέσσερις στην άμυνα. Μέτρησε 44 συμμετοχές με 8 γκολ και 6 ασίστ σε μια φανταστική χρονιά για τη Γρανάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς