20.2 C
Athens

Ο Κένεντι είναι ο τύπος εξτρέμ που τόσα χρόνια έψαχνε ο Ολυμπιακός

Το προφίλ ενός παίκτη που έρχεται για να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα στα επιθετικά άκρα του Ολυμπιακού, σε μία επιλογή με την υπογραφή του Μαρτίνεθ

Το λάτιν στοιχείο θα ξεχειλίζει στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται αρκετά με κοινή απόφαση Κορδόν – Μαρτίνεθ προς την αγορά της Λατινικής Αμερικής και χτίζουν μια νέα βάση δεδομένων τόσο για την αμυντική και για τη μεσοεπιθετική τους γραμμή με φόντο τη νέα σεζόν.

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η άφιξη Κένεντι, τελειωμένη η συμφωνία για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ

Μετά τον Φρέιρε που αναμένεται να ηγηθεί της ερυθρόλευκης άμυνας με το αργεντίνικο ταμπεραμέντο του, οι Πειραιώτες προχώρησαν υπό άκρα μυστικότητα τις επαφές με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Κένεντι, ο οποίος θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης τους, με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ο 27χρονος Λατίνος έχει αρκετά από τα στοιχεία που αναζητούσε ο Μαρτίνεθ για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Ταχυδυναμικός, δυνατός σωματοδομικά και αρκετά ικανός στο ένας εναντίον ενός. Ο Ολυμπιακός αναζητά τέτοιου στυλ εξτρέμ από την πρώτη περίοδο του Κέβιν Μιραλάς στον Πειραιά και φαίνεται να τον βρήκαν στο πρόσωπο ενός πιο φαντεζί ποδοσφαιριστή, που με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο έχει διαγράψει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και ωρίμασε περισσότερο, σε σύγκριση με τα όσα είχε ζήσει σε Βραζιλία και Αγγλία.

Και μόνο το γεγονός ότι η Τσέλσι επένδυσε σε αυτόν πριν 8 χρόνια, σε μία από τις top περιόδους της ως σύλλογος, φανερώνει πολλά για το ταλέντο και την προσωπικότητα του Κένεντι.

Παίκτης με σταθερότητα στην απόδοση του, δίχως στοιχεία ατομισμού πάρα την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και σημαντικός παράγοντας στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, μιας που έχει αγωνιστεί αρκετές φορές ως εσωτερικός μέσος σε σύστημα 3-5-2.

Προτιμά, βέβαια, να ξεκινά ως αριστερός εξτρέμ σε σύστημα με 3 πίσω από τον επιθετικό, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα δεξιά.

Ο Κένεντι είναι ξεκάθαρα παίκτης… Μαρτίνεθ. Παίκτης συνόλου, με ουσία αλλά και τρέλα. Σαν γνήσιος Βραζιλιάνος που έχει αφομοιώσει πλήρως το ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου. Μια εξαιρετική επιλογή για τα άκρα των Πειραιωτών, που έψαχναν χρόνια για να βρουν έναν εξτρέμ με τα δικά του χαρακτηριστικά.

In Cordon they trust.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς