23.8 C
Athens

Γουόκαπ: Θα παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ για την Ελλάδα, περήφανος που θα την εκπροσωπήσω

Μετά το… λουτρό αλήθειας για τη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό και τα καρφιά προς τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε και για την πρόκληση με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, δηλώνοντας περήφανος που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα ο Τεξανός άσος, που έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την γαλανόλευκη και ανυπομονεί για το ντεμπούτο του, έκανε λόγο για υπερηφάνεια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και ξεκαθάρισε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ενώ νιώθει ήδη σαν στο σπίτι του λόγω της συνύπαρξης του με αρκετούς συμπαίκτες του από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πραγματικά. Η ομοσπονδία πήρε μια μεγάλη απόφαση να με δεχτεί εδώ και να είμαι στην Εθνική ομάδα. Ξέρω πως δεν ήταν κάτι που αποφάσισαν με ευκολία και εγώ αντιμετωπίζω αυτή την πρόσκληση με μεγάλη περηφάνια», τόνισε ο 31χρονος άσος του Ολυμπιακού.

Όσο για το τι τον συμβούλευσαν οι Έλληνες φίλοι του; «Δεν μπορώ να πω ότι μου έδωσαν οι Έλληνες φίλοι μου πολλές συμβουλές. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το πιο σημαντικό είναι να φορέσω τη φανέλα αυτή με περηφάνια. Αυτό θα κάνω, θα παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ για να εκπροσωπήσω τη χώρα όπως πρέπει. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά σε αυτή την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να περιμένω από τον εαυτό μου και αυτή την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να δω πού θα φτάσουμε τον Σεπτέμβριο», απάντησε.

Το περιβάλλον της Εθνικής ομάδας δεν είναι ακριβώς πρωτόγνωρο για εκείνον, καθώς έσμιξε με αρκετούς φίλους του. «Σίγουρα θα με βοηθήσει στη γρήγορη προσαρμογή μου ότι συναντώ πολλά γνώριμα πρόσωπα. Συναντήθηκα πριν αρχίσει η προετοιμασία με τον κόουτς Ιτούδη, τον οποίο γνωρίζω καλά έχοντας αντιμετωπίσει τις ομάδες του τα τελευταία 5-6 χρόνια στην Ευρωλίγκα. Υπάρχουν επίσης εδώ πολλοί συμπαίκτες μου από τον Ολυμπιακό, όπως ο Παπανικολάου ή ο Λούντζης. Ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου», σημείωσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς