19 C
Athens

Συμφώνησε με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Βαλμπουενά

Ο Απόλλων Λεμεσού γνωστοποίησε πως συμφώνησε με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αναμένεται τη Δευτέρα στη Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει

Σε προφορική συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού έφτασε ο Ματιέ Βαλμπουενά προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον κυπριακό σύλλογο. Ο πολύπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και θα παίξει ποδόσφαιρο για ακόμα έναν χρόνο.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984 και αγωνίζεται τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου, όσο και του ακραίου επιθετικού.

Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μαρσέιγ, Δυναμό Μόσχας, Ολύμπικ Λυών, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με επιτυχία με την εθνική Ανδρών Γαλλίας συμπληρώνοντας 58 συμμετοχές ενώ πέτυχε οκτώ γκολ.

Ο Βαλμπουενά αναμένεται τη Δευτέρα (24/07) να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μας στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Απόλλων.

Να θυμίσουμε ότι στην τετραετία του στον Ολυμπιακό ο 38χρονος μέτρησε σε 150 συμμετοχές τον αριθμό των 18 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά άφησε το αποτύπωμά του όπως έκανε με τεράστια επιτυχία και στη Μαρσέιγ.

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός ουσιαστικά άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για μελλοντική συνεργασία από άλλο πόστο, όπως παραδέχθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην Equipe, κάτι που παραδοσιακά κάνουν οι Ερυθρόλευκοι όταν έχουν χτίσει μια τέτοια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς