22.4 C
Athens

Η έτοιμη λύση του Άρη για τον τέταρτο στόπερ, ο Ρόουζ και ο παράγοντας Μπράμπετς

Οι Κίτρινοι είχαν προνοήσει για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ πριν τα κακά μαντάτα με Μπράμπετς, ωστόσο κάνουν δεύτερες σκέψεις αναλύοντας όλα τα δεδομένα για την καλύτερη δυνατή επιλογή

Ο τραυματισμός του Γιάκουμπ Μπράμπετς φαίνεται πως θα τον αφήσει εκτός και από τα δύο παιχνίδια με την Αραράτ για τον δεύτερό προκριματικό γύρο του Conference League, με τον Άρη να δηλώνει την ευρωπαϊκή του λίστα, τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι στην Αρμενία, με μοναδικό διαθέσιμο στόπερ τον Φαμπιάνο.

Είναι εμφανές ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να… τρέξουν την υπόθεση εναλλακτικής ενόψει Ευρώπης, με δεδομένη την απουσία του Τσέχου αμυντικού απο το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης.

Άρης: Με μόνο έναν καθαρό στόπερ κόντρα στην Αραράτ, στη λίστα δέκα νεοαποκτηθέντες

Η αλήθεια είναι ότι οι Κίτρινοι έχουν προνοήσει ώστε να έχουν έτοιμη λύση για το κέντρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με νεαρό στόπερ από την ιβηρική χερσόνησο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με ομάδα από προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αν και οι επαφές μοιάζουν να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο με τη συγκεκριμένη περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς εσκεμμένα, και πάρα την πίεση του χρόνου ενόψει Αραράτ, καθυστερούν τις υπογραφές κι αυτό γιατί θέλουν να δουν πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Μπράμπετς και ποιο θα είναι το διάστημα της απουσίας του.

Από την αγωνιστική ετοιμότητα του Τσέχου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα είναι ο τέταρτος στόπερ στο ήδη γεμάτο ρόστερ των Θεσσαλονικέων. Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει στη λίστα του κι άλλες περιπτώσεις πιο… έτοιμων και έμπειρων στόπερ και σε περίπτωση ανάγκης θα ενεργοποιήσει τις επιλογές του.

Σε αυτή τη λίστα βρίσκεται και το όνομα ενός παλιού γνώριμου στο κοινό του Βικελίδης, του Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο Γάλλος αμυντικός βρίσκεται σταθερά στο μεταγραφικό υπόψιν των Κιτρίνων, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιο δείγμα που να δείχνει ότι ο Άρης θα κινηθεί επίσημα για την επιστροφή του.

Με λίγα λόγια, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει περισσότερο στην Αλκμήνης για την ενίσχυση στην άμυνα, ενώ είναι δεδομένο ότι δεν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ που θα προορίζεται για βασικός, όσο υπάρχουν στο ρόστερ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς. Ο τελευταίος δεν πρόκειται να πουληθεί το φετινό καλοκαίρι, ενώ ο Βραζιλιάνος παραμένει στα βασικά πλάνα του Τερζή και αφοσιωμένος στη δουλειά του στον Άρη, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον κυρίως από ομάδες της πατρίδας του…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς