22.6 C
Athens

Βλάχος: Θεαματικό παιχνίδι για εσάς αλλά όχι για εμάς

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη σπουδαία ανατροπή και νίκη της Ελλάδας επί των ΗΠΑ και δήλωσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα τρία πρώτα οκτάλεπτα, αλλά κρατάει την αντίδραση των παικτών του που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την πολυπόθητη πρόκριση στην οκτάδα.

«Έγινε ένα θεαματικό παιχνίδι για όλους εσάς που παρακολουθούσατε, όχι για εμάς όμως. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση και τη νίκη. Δεν είμαι όμως ευχαριστημένος για τον τρόπου παίξαμε για τρία οκτάλεπτα και τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι. Ήταν μια εμφάνιση μικρής ομάδας τα τρία πρώτα οκτάλεπτα», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για την εμφάνιση του δεύτερου οκταλέπτου: «Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που μπορέσαμε και αντιδράσαμε και δείξαμε κάποια στοιχεία και στην άμυνα και στην επίθεση πάει να πει ότι μπορούμε να το κάνουμε και στην αρχή του αγώνα.

Αυτό προσπαθώ να πω στα παιδιά. Ότι το ξεκίνημα είναι σημαντικό για το πώς θα αντιδράσει ο αντίπαλος, για το πώς θα σε δει, για το πώς θα καταλάβει ότι εσύ είσαι ο κυρίαρχος. Γιατί ο τρόπος που κερδίσαμε το παιχνίδι έγινε σήμερα, μπορεί να μην ξαναγίνει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς