21.4 C
Athens

Μαντούβαλος: Υποχρεωμένος να προκριθεί ως πρώτος ο Ολυμπιακός, στόχος η είσοδος στους ομίλους του CEV Champions League

Ξεκάθαρος αναφορικά με τον στόχο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ, Νίκος Μαντούβαλος.

Το επί σειρά ετών επιτυχημένο μέλος του επιτελείου των πρωταθλητών Ελλάδας και Κυπελλούχων Ευρώπης τόνισε πως ο απόλυτος στόχος είναι η πρόκριση στη φάση των ομίλων του CEV Champions League και μάλιστα με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο προκριματικό γύρο.

«Μετά την άκρως επιτυχημένη χρόνια που πέρασε με την κατάκτηση του Cev Challenge cup ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην κορυφαία διοργάνωση, το CEV Champions league. Στην προκριματική φάση ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το νέο format της Cev καλείται να προκριθεί από τους ομίλους σε δύο γύρους ώστε να βρεθεί στους ομίλους του Champions league.

Η κλήρωση μας φέρνει αντιμέτωπους με την πρωταθλήτρια Σερβίας, Παρτιζάν και την πρωταθλήτρια Βοσνίας, Μπιγέλινα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους όμως ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κάνει 2 νίκες και να προκριθεί ως πρώτος στον επόμενο γύρο ώστε να διεκδικήσει εκεί την πρόκριση στους ομίλους.

Από το ξεκίνημα της σεζόν λοιπόν η ομάδα μας θέτει ως στόχο την είσοδο στους ομίλους και έχουμε όλοι μας υψηλό κίνητρο για αυτό. Θα δουλέψουμε όλοι στον σύλλογο προς αυτή τη κατεύθυνση», υποστήριξε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στο επίσημο site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς