17.8 C
Athens

Ισπανικό σενάριο για Ολυμπιακό και Τάντιτς

Με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντούσαν Τάντιτς συνδέουν τον Ολυμπιακό στην Ισπανία.

Ο Σέρβος έμεινε ελεύθερος και αποχαιρέτησε τον Άγιαξ μετά από 5 χρόνια παρουσίας του στην Ολλανδία, ψάχνοντας πλέον τον νέο σταθμό στην καριέρα του. Ήδη τα σενάρια έχουν αρχίσει να παίρνουν φωτιά, με δημοσιεύματα να τον παρουσιάζουν μέχρι πριν λίγες ώρες ως «κλεισμένο» από την Μπεσίκτας.

Ωστόσο το δημοσίευμα της Estadio Deportivo περιπλέκει κάπως τα πράγματα, καθώς πέρα από την Μπεσίκτας βάζει πολλές ομάδες στο κόλπο για την απόκτηση του.

Ο Άγιαξ άφησε ελεύθερο τον Ντούσαν Τάντιτς

Μία από τις επιλογές του Τάντιτς είναι και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, το οποίο αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι τον έχουν στην ατζέντα τους χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή.

Θερμό ενδιαφέρον για την απόκτηση του δείχνει η Γιουβέντους, η οποία είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει τον Μπονούτσι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ψάχνει για παίκτες-ηγέτες στα αποδυτήρια, βλέποντας έναν τέτοιο χαρακτήρα στο πρόσωπο του Τάντιτς.

Ίντερ Μαϊάμι και Αλ Αχλί εξετάζουν επίσης τον ποδοσφαιριστή, ενώ το δημοσίευμα κλείνει αναφέροντας πως κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει μια κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Έρικ Τεν Χάαγκ που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και γράψει ιστορία με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή στον Άγιαξ.

Ο Τάντιτς αποκτήθηκε από τον Άγιαξ το 2018 με μεταγραφή από τη Σαουθάμπτον αντί 14.000.000 ευρώ και μέτρησε 241 συμμετοχές με 105 γκολ και 112 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα κι ένα Super Cup Ολλανδίας, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 28 γκολ τη σεζόν 2018/19 και δύο φορές Σέρβος ποδοσφαιριστής της χρονιάς κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Άμστερνταμ, ενώ αποτέλεσε υπόδειγμα αρχηγού εντός κι εκτός γηπέδου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς