18 C
Athens

Στο μεταγραφικό ραντάρ του Άρη ο Καβαλέιρο της Φούλαμ

Οι Κίτρινοι θέλουν να κάνουν το... μπαμ με τον Πορτογάλο επιθετικό, σε μία πολύ δύσκολη περίπτωση που συνδέεται άμεσα με το μέλλον του Λουίς Πάλμα στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης έχει ανακοινώσει ήδη 13 νέους παίκτες αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο δεν μένει εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, οι Κίτρινοι αναζητούν μια ακόμη μεταγραφική υπέρβαση μετά τις περιπτώσεις των Κάρλσον και Μορόν αφού έχουν στα… ραντάρ τους, τη εξαιρετική περίπτωση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Ιβάν Καβαλέιρο που ανήκει στη Φούλαμ.

Σαφώς πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ο 29χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα έως το 2024 και το κασέ του είναι αρκετά υψηλό, ωστόσο οι Παλίκουτσα και Καρυπίδης το προσπαθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καβαλέιρο είχε απασχολήσει μεταγραφικά και τον Ολυμπιακό το περσινό καλοκαίρι, με τον παίκτη να καταλήγει τελικά ως δανεικός στην Αλάνιασπορ.

Στο σήμερα, όπως γράφουν στην Αγγλία, δεν υπολογίζεται ξανά από τον Μάρκο Σίλβα ενόψει της νέας σεζόν και ο Άρης ρώτησε ήδη για τον μονοετή δανεισμό του. Βέβαια, η (δύσκολη) περίπτωση του θα προχωρήσει μόνο αν τελικά πουληθεί ο Λουίς Πάλμα, κάτι που προϋποθέτει χρόνο και υπομονή στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων, καθώς το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Πορτογάλος άσος έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του.

Για την ώρα, ο Άρης πέραν του ενδιαφέροντος δεν έχει κινηθεί με επίσημη προσφορά για τον Καβαλέιρο, περιμένει τις εξελίξεις με Πάλμα και τον έχει στο κάδρο ως μια επιλογή από το πάνω ράφι της Premier League.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Πορτογάλος επιθετικός, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κατέγραψε 25 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ στην Τουρκία με την Αλάνιασπορ. Με τη φανέλα της Φούλαμ έχει αγωνιστεί σε 104 ματς έχοντας 11 γκολ και 8 ασίστ, ενώ επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των Γουλβς, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Μονακό και Μπενφίκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς