16.1 C
Athens

Άρης: Η δήλωση αφοσίωσης του Μπράμπετς και ο κλεισμένος Μορόν

Ο Άρης φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό από την Μπέτις, τη στιγμή που ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ξεκαθάρισε με μήνυμά του ότι παραμένει πιστός στα κιτρινόμαυρα

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ξέκοψε μέσω δήλωσης του στο σαιτ της ΠΑΕ Άρης κάθε σενάριο για μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που οι Κίτρινοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον Λορέν Μορόν για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με deal δύο ετών!

Ο 29χρονος Ισπανός στράικερ έμεινε οριστικά ελεύθερος από την Μπέτις, η οποία τού κάλυψε μεγάλο μέρος του συμβολαίου του και αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να ανακοινωθεί κι επίσημα από τους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα, σφραγίστηκε και η παραμονή του Μπράμπετς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον Τσέχο στόπερ να ξεκαθαρίζει μέσω επίσημης τοποθέτησης του ότι είναι πιστός στα κιτρινόμαυρα και δεν σκοπεύει να πάει στον Παναθηναϊκό, παρά την υπαρκτή πρόταση των Πρασίνων.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Τσέχος στόπερ:

«Καλησπέρα σε όλους. Όσοι είναι κοντά μου γνωρίζουν πολύ καλά πόσο αγαπάω τον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη.

Σέβομαι την αγάπη και την αφοσίωσή σας προς το πρόσωπό μου και θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας.

Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όφειλα να εξετάσω την πρόταση του Παναθηναϊκού. Και σας ενημερώνω ότι συνεχίζω να παραμένω Αρειανός.

Είναι μια απόφαση δική μου, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή, αλλά και όλου του staff της ομάδας και φυσικά μετά τη σφοδρή επιθυμία των φιλάθλων μας να μείνω εδώ. Ήταν πολύ σημαντική για εμένα.

Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να έχουμε μια καλή αρχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς