29.8 C
Athens

Μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Μπράμπετς, ο Άρης έχει έτοιμες εναλλακτικές για τα στόπερ

Η υψηλή πρόταση του Παναθηναϊκού που φέρνει τον Τσέχο στόπερ πολύ κοντά στην μετακόμιση του στην Αθήνα - Οι δύο περιπτώσεις που εξετάζει ήδη ο Άρης για τον αντικαταστάτη του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς βρίσκεται με το… ένα πόδι στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να προσφέρουν ξανά – όπως και στην περίπτωση Μαντσίνι – αρκετά καλά λεφτά στον Άρη για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Τσέχος στόπερ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα των Κιτρίνων σήμερα Τρίτη (11/7), ωστόσο η υπαρκτή και αρκετά δελεαστική πρόταση του τριφυλλιού τον φέρνει μια ανάσα από το να συνεχίσει την εν Ελλάδι καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Μπράμπετς

Όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή ο ΑΘΛΟΣ, ο Άρης θα έμπαινε σε συζητήσεις για την παραχώρησή του μόνο στο σενάριο που η… πράσινη πρόταση άγγιζε τα 2 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που έγινε αφού η ομάδα του Γιοβάνοβιτς προσφέρει 1,9 εκατομμύρια ευρώ μαζί με οργισμένα μπόνους επίτευξης στόχων για τριετές συμβόλαιο για τον διεθνή Τσέχο κεντρικό αμυντικό.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν δώσει το ελεύθερο της επιλογής στον Μπράμπετς που δείχνει να… ψήνεται για τη μεταγραφή του στους Πράσινους, που θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.

Από εκεί και πέρα ανοίγει το κεφάλαιο για τον αντικαταστάτη του στον Άρη, με τους Κίτρινους να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του παλιού τους γνώριμου, Λίντσει Ρόουζ για να καλύψουν το κενό του Μπράμπετς.

Ο Γάλλος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά πρόθεσή του είναι να επιστρέψει στο Κλ. Βικελίδης, όπου σαφώς μπορεί να καθιερωθεί ξανά ως βασικός σε ένα μέρος που αγαπήθηκε και έπαιξε το καλύτερο του ποδόσφαιρο.

Πάντως, μια ακόμη λύση που φαίνεται να απασχολεί τον Άρη είναι αυτή του 34χρονου Ισπανού στόπερ, Βίκτορ Ρουίζ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπέτις, ωστόσο έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες της La Liga, πρωτάθλημα στο οποίο μετράει παραπάνω από 300 συμμετοχές με τις φανέλες των Βαλένθια, Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ και Μπέτις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς