17.7 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Θα παρουσιάσουμε καλύτερα πράγματα, είναι σοβαρή ομάδα η Ντνίπρο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και τόνισε πως στη συνέχεια η ομάδα του θα παρουσιάσει καλύτερα πράγματα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Θετική εικόνα στο δεύτερο μέρος και πέμπτη φιλική νίκη πριν την αναχώρηση

Παράλληλα, εξήγησε πως η Ντνίπρο είναι σοβαρή κι επικίνδυνη ομάδα και τα παιχνίδια μαζί της χρειάζονται καλή προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

Για τη νίκη των Πράσινων: «Ήταν κατά διαστήματα ένα καλό παιχνίδι. Υπήρχαν πράγματα που μας άρεσαν και πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ήταν το σημαντικό, αλλά το να βγαίνουν όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Γενικότερα είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψαν οι παίκτες μου αυτές τις δύο εβδομάδες. Με αφήνει ικανοποιημένο όλο αυτό το 15ήμερο».

Για τα ωραία γκολ που πέτυχε στα φιλικά του ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα έχουμε ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ, ξέρουν καλύτερα ο ένας τον άλλο, έχουμε και καλό ανταγωνισμό και πιστεύω πως θα έχουμε στη συνέχεια να παρουσιάσουμε καλύτερα πράγματα».

Για το ματς με την Ντνίπρο: «Είναι καλή ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση η Ντνίπρο της περσινής περιόδου σε σχέση με φέτος. Πέρυσι δεν είχαν αγωνιστεί λόγω του πολέμου σε σχέση με πέρυσι. Είναι σοβαρή ομάδα. Με καλούς ποδοσφαιριστές. Θα είναι απαιτητικά παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς