21.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Έκλεισαν Ιμπόρα και Κίνι, τη Δευτέρα στην Ελλάδα για τις υπογραφές

Ολοκληρώνει τις δύο πρώτες του μεταγραφές τη Δευτέρα (10/7) ο Ολυμπιακός καθώς έρχονται στην Ελλάδα οι Ιμπόρα και Κίνα για ιατρικά και υπογραφές

Έτοιμος να ολοκληρώσει τις πρώτες του δύο μεταγραφές είναι ο Ολυμπιακός καθώς τη Δευτέρα (10/7) αναμένονται στην Ελλάδα οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν και να ανακοινωθούν από τους Ερυθρόλευκους.

Ο Αντόνιο Κορδόν ολοκλήρωσε τις επαφές του στην πατρίδα του και οι δύο Ισπανοί θα έρθουν για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους και ακολούθως να αναχωρήσουν για Αυστρία ώστε να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αμφότεροι θα υπογράψουν ως ελεύθεροι, με τον Ιμπόρα μάλιστα – σύμφωνα με ισπανικά Μέσα – να ανακοινώνεται για έναν χρόνο. Ο πολύπειρος χαφ φτάνει στις 16:55 ενώ ο Κίνι στις 19:40 στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο 33χρονος Κίνι (τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 34) είναι γνώριμος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καθώς τον είχε ως παίκτη στη Γρανάδα. Η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο. Πρόκειται για έναν αμυντικό που μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις.

Την περασμένη σεζόν ο Κίνι μέτρησε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (1 ασίστ) ενώ συνολικά με τη φανέλα των Ανδαλουσιάνων μετρά 142 συμμετοχές (οι 60 στη La Liga) με 1 γκολ και 4 ασίστ. Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Ρεάλ Μαδρίτης Β’ και Ράγιο Βαγιεκάνο (77 συμμετοχές με 1 ασίστ).

Ο 35χρονος Ιμπόρα την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Λεβάντε από τη Βιγιαρεάλ κατέγραψε 40 συμμετοχές ενώ το βιογραφικό του είναι αρκετά πλούσιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς