20.7 C
Athens

O Κορδόν επιστρέφει από την Ισπανία με τρία νέα πρόσωπα για τον Ολυμπιακό

Προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, που επιμένει... ισπανικά για την ενίσχυσή του σε κομβικές θέσεις του ρόστερ

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αντόνιο Κορδόν να προχωρά άμεσα τις περιπτώσεις τριών ποδοσφαιριστών με ισπανικό παρελθόν για να καλυφθούν σημαντικά κενά του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Ιμπόρα, Κίνι και Μάρκος Αντρέ. Οι πρώτοι δύο αναμένονται μάλιστα τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Βραζιλιάνος στράικερ βρίσκεται κι αυτός κοντά στον Πειραιά σε ένα deal δανεισμού με τη Βαλένθια που διατηρεί τα δικαιώματα του.

Για τον πολύπειρο Ιμπόρα τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας κι όλα δείχνουν ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει ανακοινωθεί.

Βιθέντε Ιμπόρα: Το προφίλ του παίκτη που πλησιάζει στον Ολυμπιακό

Η νέα περίπτωση που προέκυψε το Σάββατο είναι αυτή του Κίνι από τη Γρανάδα, παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους Ερυθρόλευκους δίνοντας λύσεις τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός προχωρά και για Κίνι

Τέλος, ο Μάρκος Αντρέ είναι ο επιθετικός που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Κορδόν, πάντα σε συνεννόηση με το προπονητικό τιμ, κι αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε κι αυτός θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί και οψιόν αγοράς του στα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο το 2024.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς