17.4 C
Athens

Μαρτίνεθ: Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με προσωπικότητα, είναι νωρίς ακόμα

Με νίκη συνδυάστηκε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό προπονητή να εμφανίζεται ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά το φιλικό κόντρα στη Σλοβάτσκο.

Ο Μαρτίνεθ τόνισε πως είναι νωρίς ακόμα αλλά παρόλα αυτά είδε κατά διαστήματα πράγματα που θέλει να περάσει στους Ερυθρόλευκους. Σε ερώτηση που του έγινε για τον Ιμπόρα προτίμησε να μην απαντήσει και ανέφερε χαρακτηριστικά πως θέλει να μιλάει πάντα για τους παίκτες που έχει μαζί του.

Επιπλέον στάθηκε σε κάποια λάθη που έγιναν στις πάσες και είπε πως αν γίνονται λιγότερα λάθη θα υπάρχει και η σταθερότητα που όλοι θέλουν.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη στο φιλικό: «Πάντα το πρώτο παιχνίδι δημιουργεί όρεξη για να φτιάξεις μια πολύ καλή ομάδα. Είναι η χαρά μιας νέας περιπέτειας. Στην προετοιμασία παίρνουμε ρυθμό, γνωρίζουμε τους παίκτες, δοκιμάζουμε πράγματα. Σίγουρα είμαστε και λίγο κουρασμένοι από τον φόρτο της δουλειάς».

Για το αν είδε πράγματα που θέλει να περάσει: «Είναι νωρίς ακόμα. Έχουν γίνει αλλαγές. Υπήρξαν στιγμές που είδαμε πράγματα από αυτά που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη στις πάσες και σε ό,τι ζητάμε. Αν το καταφέρουμε θα έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα».

Για τον Ιμπόρα και τις μεταγραφές: «Θα μιλάω πάντα για αυτούς που έχω στη διάθεσή μου. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες τις νέες ιδέες, θέλει χρόνο. Μιλάω μόνο για τους παίκτες που έχω μαζί μου, προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με προσωπικότητα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς