19.9 C
Athens

Λουτσέσκου: Ο Μπάμπα Ράχμαν είναι μεταγραφή της ομάδας και όχι δική μου

Να ηρεμήσει την κατάσταση σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε σε ρουμανικό Μέσο θέλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα στο φιλικό από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου διέψευσε ουσιαστικά πως είπε ότι δεν μπορεί η ομάδα του να πάρει κάποιον τίτλο, διευκρινίζοντας στις σημερινές του δηλώσεις πως ο ίδιος εννοούσε πως δεν μπορεί να τον κατακτήσει με τον τρόπο που το έκανε το 2019.

Σε ερώτηση που του έγινε για τη μεταγραφή του Μπάμπα Ράχμαν που θα βρεθεί την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως δεν ήταν δική του επιλογή αλλά των ανθρώπων της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό φιλικό: «Κάποιοι πήραν περισσότερα λεπτά συμμετοχής, κάποιοι λιγότερα, γενικώς κάναμε πολλές αλλαγές. Δεν έχω κάτι περαιτέρω για το σημερινό παιχνίδι».

Για τον Αουγκούστο: «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό όπως φαίνεται απλά χρειάζεται προσοχή με τις ενοχλήσεις των παικτών για να μην επιβαρύνονται. Το μόνο που είναι στενάχωρο είναι ότι δε γίνονται οι προπονήσεις με όλη την ομάδα στο διάστημα της προετοιμασίας μας».

Για τη δήλωσή του ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι η ερώτηση που μου έγινε είναι αν μπορεί να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα όπως το 2019 και η απάντηση μου είναι ότι δεν μπορεί γιατί αργήσαμε τις μεταγραφές και έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Όλοι γνωρίζουμε στο κλαμπ τι πρέπει να κάνουμε, πρώτος μας στόχος είναι τα ματς με την Μπεϊτάρ. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό».

Για τον Τζίμα: «Θα έρθει εδώ μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική στο EURO και θα μπει κατευθείαν στις προπονήσεις, καθώς πήρε την ξεκούρασή του πριν το ευρωπαϊκό. Δεν θα πρέπει να κάνουμε το λάθος όμως να πιστεύουμε ότι θα έρθει ο… καλύτερος επιθετικός του κόσμου, πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια, είναι ένα παιδί 17 χρόνων οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε περισσότερη πίεση».

Για τον Μπάμπα: «Είναι μία μεταγραφή του κλαμπ, όχι δική μου, όταν θα ειναι εδώ θα μπορέσω να μιλήσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς