17.5 C
Athens

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ 2-1: Προβληματικός στο ντεμπούτο του Εκόνγκ ο Δικέφαλος, αγωνία για Αουγκούστο

Προβληματική ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Ο Δικέφαλος μπορεί να ηττήθηκε ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν άλλους λόγους για να ανησυχούν, καθώς ο Αουγκούστο αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Σβαμπ στο πρώτο μέρος εξαιτίας ενοχλήσεων που είχε στον δικέφαλο. Οι Ασπρόμαυροι το μόνο που δεν θέλουν είναι να δουν και τον Βραζιλιάνο να μένει εκτός μετά τον Σάστρε που υπέστη διάστρεμμα.

Από εκεί και πέρα στα ενδιαφέροντα της αναμέτρησης ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο του Εκόνγκ που μπήκε αμέσως στα βαθιά και αγωνίστηκε για 45 λεπτά. Το παιχνίδι είχε αρκετές διακοπές, γεγονός που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να πιάσουν τον ρυθμό που ήθελαν. Στα απρόοπτα ήταν η καθυστέρηση της έναρξης καθώς η αποστολή του Δικεφάλου χάθηκε στον δρόμο προς το γήπεδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές σε δύο διαφορετικούς χρόνους. Αρχικά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας και Γκορντεζιάνι πέρασαν στις θέσεις των Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ιβάν Νάσμπεργκ, Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ και Μπράντον Τόμας, ενώ στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό οι Γιαξής, Βιεϊρίνια, Βρακάς και Τσαούσης πήραν τη θέση των Μουργκ, Τσιγγάρα, Ράφα Σοάρες και Λύρατζη.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν στο 36′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και καραμπόλες στην περιοχή του Δικεφάλου. Οι Ασπρόμαυροι ισοφάρισαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μετά από ωραίο γέμισμα του Τάισον και κεφαλιά του Σβαμπ.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 70′ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ο Αντεκάνιε, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε πολύ από εκεί και πέρα και η μοναδική ευκαιρία που είχε ήταν με τον Κωνσταντέλια στις καθυστερήσεις, του οποίου η κεφαλιά πέρασε άουτ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (62’ Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (46’ Μιχαηλίδης), Εκόνγκ (46’ Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες (62’ Τσαούσης), Ντόουγκλας (29’ Σβαμπ), Τσιγγάρας (62’ Γιαξής), Μουργκ (62’ Βρακάς), Τάισον (70’ Τζίμας), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (46’ Γκορτετζιάνι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς