19.1 C
Athens

Συμφώνησε με Ζαμόρα ο Άρης, έρχεται άμεσα στην Ελλάδα ο Κοσταρικανός εξτρέμ

Οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 21χρονο Κοσταρικανό εξτρέμ, ο οποίος θα αποτελέσει την 10η καλοκαιρινή προσθήκη των Κιτρίνων υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας

Σε συμφωνία με τον Άλβαρο Ζαμόρα ήρθε ο Άρης, με τον 21χρονο Κοσταρικανό εξτρέμ που είχε απασχολήσει τους Κίτρινους και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να έρχεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Ο 21χρονος άσος τα έχει βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς, όπως είχε γίνει και προ εξαμήνου, με τη διαφορά ότι στο τότε τού ύψωσε εμπόδια η Σαπρίσα στην οποία ανήκει.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της πατρίδας του έχει ισχύ μέχρι το 2026 και ο Άρης επανήλθε το καλοκαίρι με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή, που θα έχει διάρκεια πέντε ετών σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ.

Οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να επενδύσουν στον Ζαμόρα σε μία μεταγραφή με… άρωμα Πάλμα και τη Σαπρίσα να δέχεται τους νέους όρους και να κάνει πίσω στο ζήτημα της υποχρεωτικής οψιόν που ζητούσε σε περίπτωση δανεισμού του από τον περασμένο Γενάρη.

Ο Ζαμόρα μετρά στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα της πατρίδας του 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σαπρίσα, έχοντας ως απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα.

Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον 21χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (12/7) στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Μάλιστα, στο αριστερό άκρο της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης θα βρει έναν συμπατριώτη του (Ματαρίτα) που έπαιξε τον δικό του ρόλο στις επαφές για αυτή που θα είναι η 10η καλοκαιρινή προσθήκη των Θεσσαλονικέων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς