23.7 C
Athens

Επιμένουν στην Τουρκία για Μάξι Γκόμες και Ολυμπιακό: «Πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ στην Τράμπζονσπορ»

Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού για τον 26χρονο επιθετικό, η οποία δε συνδέεται με Μπάρτρα ή Ζινκερνάγκελ

Παρά τις δηλώσεις του προέδρου της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα, στην Τουρκία κυκλοφορούν κι πάλι δημοσιεύματα για πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για τον Ουρουγουανό φορ.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Παρόλα αυτά διέψευσε πως το γεγονός αυτό σχετίζεται με πρόταση των Ερυθρόλευκων για τους Μπάρτρα και Γκόμες, όπως επέμεναν τόσο καιρό δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: Καμία πρόταση για Μπάρτρα και Γκόμες, δίνουμε πάνω από 1 εκατ. ευρώ για Ζινκερνάγκελ

Με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα Aksam αλλάζει κι πάλι τα δεδομένα, καθώς κάνει λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού για τον 26χρονο επιθετικό χωρίς όμως αυτή να συνδέεται με ενδιαφέρον και για τον Μπάρτρα, αλλά και με την πρόταση των Τούρκων για τον Ζινκερνάγκελ.

Η πρόταση σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ και μένει να φανεί αν αυτή τη φορά υπάρχουν πράγματι εξελίξεις στην υπόθεση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς