18.8 C
Athens

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: Καμία πρόταση για Μπάρτρα και Γκόμες, δίνουμε πάνω από 1 εκατ. ευρώ για Ζινκερνάγκελ

Καμία πρόταση δεν υπάρχει από οποιαδήποτε ομάδα για τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν. Αντίθετα, ενημέρωσε πως έχει καταθέσει πρόταση πάνω από 1 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Έντονο ελληνικό στοιχείο είχε η συνέντευξη που παραχώρησε σε Τούρκους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ. Αρχικά αποκάλυψε πως έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την τριπλέτα (Γκόμες – Μπάρτρα – Ζινκερνάγκελ) που επιμένουν να διατηρούν εδώ και καιρό στο προσκήνιο τουρκικά δημοσιεύματα.

Τα λεγόμενα του περιέγραψαν μια εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτή που μετέδιδαν τόσο καιρό τουρκικά Μέσα ενημέρωσης. Όσον αφορά μόνο τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του για την απόκτηση του, λέγοντας μάλιστα πως ενώ αρχικά είχε κατατεθεί πρόταση δανεισμού στον Ολυμπιακό στη συνέχεια έγινε πρόταση για μόνιμη αγορά του ποδοσφαιριστή που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Όλο αυτό ωστόσο δεν σχετίζεται με τους Γκόμες και Μπάρτρα, καθώς τόνισε πως η Τραμπζονσπόρ δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση για τους δύο ποδοσφαιριστές.

«Δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση ούτε για τον Μπαρτρά ούτε για τον Γκόμες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τον Ουρουγουανό φορ: «Το υψηλό του κόστος δεν σημαίνει πως θέλουμε να τον πουλήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον αξιοποιήσουμε».

Για τις επαφές με τον Ολυμπιακό για Ζινκερνάγκελ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον προπονητή μας γι’ αυτό αυξήσαμε την προσφορά μας και από δανεισμό δίνουμε πλέον περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε την απάντηση του Ολυμπιακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς