23.3 C
Athens

Ίνγκασον: Ευχαριστώ τον Ιβάν Σαββίδη για την ευκαιρία να παίξω σε αυτόν το φανταστικό σύλλογο

Αφού άφησε τη Θεσσαλονίκη για τη Μίντιλαντ, ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός δήλωσε ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη - «Στον ΠΑΟΚ έζησα μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου»

Τίτλοι τέλους μετά από 4,5 χρόνια έπεσαν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ίνγκασον, με τον Ισλανδό να συνεχίζει την καριέρα του στη Μίντιλαντ.

Με ανάρτηση του στα social media ο 29χρονος αμυντικός αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο, από τον οποίο δεν θα έφευγε ούτε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως δήλωνε ο ίδιος λίγους μήνες πριν.

Στο αντίο του στάθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, που ευχαρίστησε και τόνισε πως του είναι ευγνώμων που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί «σε έναν φανταστικό σύλλογο».

Αναλυτικά:

«Έφτασε η ώρα να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ για τα απίστευτα 4,5 χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να πω αντίο σε όλον τον κόσμο που μοιραστήκαμε αξέχαστες στιγμές. Έδωσα τα πάντα γι’ αυτόν τον κόσμο, επειδή έκανε το ίδιο για μένα.

Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη και τον κ. Ιβάν προσωπικά για την ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν φανταστικό σύλλογο. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτούς.

Στους συμπαίκτες μου που παίξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και μοιραστήκαμε μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου.

Στους προπονητές, τα επιτελεία και όλους τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους του απίθανου συλλόγου. Σας ευχαριστώ όλους για όσα κάνατε για μένα και την οικογένειά μου.

Και τέλος, αλλά το πιο σημαντικό. Σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ήταν εκεί για μένα στις καλές και στις άσχημες στιγμές, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτήν την απίστευτη υποστήριξη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι απίστευτα υπερήφανος που φόρεσα αυτήν τη φανέλα, έπαιξα γι’ αυτό το έμβλημα στο στήθος μου και φόρεσα το νούμερο 4 στην πλάτη. Ελπίζω να σας εκπροσώπησα όλους με τον καλύτερο τρόπο, επειδή έδωσα τα πάντα για να σας κάνω υπερήφανους.

Ο ΠΑΟΚ πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς