22.7 C
Athens

Ανακοινώθηκε από τη Μίντιλαντ ο Ίνγκασον

Την απόκτηση του Σβέριρ Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα η Μίντιλαντ.

Ο Ισλανδός αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ μετά από 4,5 χρόνια και ετοιμάζεται για μια νέα εμπειρία στην καριέρα του. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε στα 3,6 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που θα αγγίξει τα 4 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους. Από τη μεριά του ο 29χρονος αμυντικός που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, θα αμείβεται περίπου με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

«Η Μίντιλαντ είναι ένας σύλλογος που τα έχει πάει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και μονίμως αυξάνει το ύψος του πήχη. Μου μίλησαν για το πρότζεκτ και ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μου ως παίκτης. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να προσπαθήσω να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισλανδού αμυντικού και συνέχισε:

«Είμαι εδώ για να δώσω το 100% και περιμένω να γίνω μέρος της επιτυχίας στην οποία στοχεύουμε στο μέλλον. Έχω αγωνιστεί σε πολλές χώρες στο παρελθόν και σε πολλά περιβάλλοντα και τώρα θα παίξω στη Δανία για πρώτη φορά. Ως παίκτης, πάντα προσπαθούσα να ηγηθώ και να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ να μεταφέρω οδηγίες και γενικά να είμαι ο εαυτός μου με την εμπειρία που έχτισα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου».


Ο Ίνγκασον κατέγραψε 148 συμμετοχές με 15 γκολ και 4 ασίστ  ως παίκτης του ΠΑΟΚ και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλων αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς κεντρικούς αμυντικούς της Super League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς