18.3 C
Athens

Κλείνει όλες τις τρύπες ο Άρης: Έρχονται για τις υπογραφές Κάρλσον και Ζουλς

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις είναι ο Άρης, ο οποίος έχει φτάσει σε συμφωνία με τους Κάρλσον και Ζαν Ζουλς.

Την αρχή θα κάνει ο Ζουλς, ο οποίος αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο στη Θεσσαλονίκη. Ο 25χρονος χαφ ανήκει στην Γκόρνικ Ζάπριζε, με την οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 30 παιχνίδια έχοντας μία ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει όπως όλα δείχνουν ως ελεύθερος στους Κίτρινους, καθώς αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τον πολωνικό σύλλογο.

Άρης: Αυτή είναι η πρόταση στον Μορόν και οι πρώτες σκέψεις του παίκτη – Τι ισχύει με Βίντρα

Η περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ, Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, ίσως πάρει λίγο παραπάνω χρόνο καθώς υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην ανταλλαγή εγγράφων με την Ουράβα στην οποία ανήκει.

Ο 29χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκέτεμποργκ και οι εμφανίσεις του προκάλεσαν σύντομα το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του το 2013 και έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στη σκωτσέζικη Κλιμάρνοκ. Ακολούθησε η Νόρτζελαντ, η Νόρκεπινγκ και το 2019 η Σπάρτα Πράγας, όπου αγωνίστηκε έως τον Ιανουάριο του 2022 έχοντας 26 γκολ και 22 ασίστ σε 96 αγώνες.

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Σουηδός αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να μετακομίσει στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Ουράβα, με τη φανέλα της οποίας μετρά 13 γκολ σε 46 αγώνες.

Οι δύο περιπτώσεις αργά ή γρήγορα θα τελειώσουν με θετικό τρόπο για τον Άρη, ο οποίος προσθέτει ακόμη δύο σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν τις προσπάθειες του για να ολοκληρώσουν τη σπουδαία μεταγραφή του Λορέν Μορόν από την Μπέτις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς